Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

08 Вересень 2024

З Днем працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості

Шановні працівники газового господарства!

Щиро вітаємо вас з професійним святом – Днем працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості, яке ми відзначатимемо 8 вересня.

Цей день – чудова нагода висловити вдячність тим, хто обрав особливо затребувану професію газовика. Це свято людей, які присвятили своє життя нелегкій, але важливій справі – розбудові енергетичної системи держави, без стабільної роботи якої, діяльність усього народногосподарського комплексу була б неможлива. Ви ті, хто забезпечує тепло та затишок в наших домівках, тому ваша праця в ці нелегкі часи дуже важлива для нашої громади та держави. Завдяки вашій роботі у повному обсязі виконуються всі зобов’язання з транспортування газу споживачам нашої громади.

З нагоди свята та за щоденну працю, професіоналізм, вагомий внесок у забезпечення сталої роботи газового господарства, висловлюємо щиру подяку кращим працівникам Андрушівської дільниці Попільнянського УЕГГ: Чудовському Віктору, слюсарю з експлуатації та ремонту підземних газопроводів 4 розряду служби мереж і ПРГ, Слюсарю Анатолію, слюсарю з експлуатації та ремонту підземних газопроводів 3 розряду, Богданову Олегу, водію автотранспорту автотранспортної служби, Шевчук Надії, провідному фахівцю з балансування, Вітенку Вадиму слюсарю, Муравському Василю електрогазозварювальнику.

Бажаємо всім здоров’я, оптимізму, витримки у нелегкій щоденній праці, професійних успіхів, стабільної роботи, нових трудових звершень, мирного неба над головою. Нехай свято наповнює душу радістю та гордістю за зроблене!

З повагою

міський голова Галина БІЛЕЦЬКА