Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

04 Вересень 2024

Отримайте вищу освіту та офіцерське звання безкоштовно!

Якщо вам не більше 35 років, скористайтеся можливістю вступити до найкращих військових вишів України. До 1 жовтня 2024 року ви можете подати документи та здобути якісну освіту, яка відкриє двері до стабільного майбутнього в Збройних Силах України.

📋Що ви отримаєте?

✔️Гарантоване працевлаштування та стабільність: Військова освіта забезпечує не лише знання, але й чітку кар’єрну перспективу та соціальні пільги, які зроблять ваше майбутнє стабільним і захищеним.

✔️Служіння країні та національна гордість: Ви станете частиною еліти, яка захищає Україну та її громадян. Це не просто робота – це честь і відповідальність.

✔️Інновації та сучасні технології: Вибирайте спеціальності, пов’язані з кібербезпекою, інформаційними технологіями чи ракетними комплексами, і будьте на піку технологічного прогресу.

✔️Можливості міжнародного співробітництва: Отримуйте досвід за кордоном, стажуючись та співпрацюючи з міжнародними партнерами.

⚜️Ось що пропонують найкращі військові виші:

🔹 Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного

🔹 Військова академія м.Одеса

🔹 Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут

🔹 Житомирський військовий інститут імені С. П. Корольова

🔹 Військовий інститут КНУ імені Тараса Шевченка

🔹 Військовий інститут танкових військ НТУ “ХПІ”

Щоб обрати найкращу спеціальність і якнайшвидше оформити документи, звертайтеся до найближчого ТЦК у Житомирській області або за телефоном: 0960163474