Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

01 Вересень 2024

Дорогі діти! Шановні педагоги та батьки!

Щиро вітаємо вас зі святом 1 вересня – з Днем знань. Перше вересня єднає нас усіх, бо кожен колись у цей день переступив поріг рідної школи, відкрив першу книжку, написав перше слово.

Особливим і хвилюючим у житті цей день є для першокласників, які, тримаючись за батьківські руки, вперше ступають на незвіданий шлях пізнання. Віднині для них багато чого буде вперше: перший дзвоник, перший шкільний підручник, перший вчитель. Бажаємо їм бути допитливими, активними і не боятися труднощів. Не менш важливим цей день є і для одинадцятикласників, майбутніх випускників, яким доведеться вже незабаром обирати свій професійний шлях. Усім, хто в цей День прийде до навчальних закладів здобувати знання, бажаємо досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з викладачами та батьками, зустріти добрих і надійних друзів.

Висловлюємо велику вдячність вчителям за щоденну самовіддану працю, розуміння, турботу, мудрість і терпіння. Нехай ваша складна, але благородна праця збагачує знаннями й мудрістю нові покоління.

Щиро дякуємо нашим воїнам, завдяки мужності яких, діти подовжуватимуть вчитися.

Тож щиро вітаємо всіх учасників освітнього процесу із святом. Бажаємо всім міцного здоров’я, добра, любові, мирного неба та незламної віри у Перемогу!

З повагою

Міський голова                                          Галина БІЛЕЦЬКА