Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

24 Серпень 2024

Незалежній Україні – 33!

У запеклій боротьбі Україна відстоює свою Незалежність, самобутню ідентичність та вільне майбутнє. Ми, українці, ніколи не зрадимо своїм мріям, своїй ідеї та своїй вірі у вільну, незалежну, суверенну державу. Ми вдень та вночі захищаємо своє право бути українцями, жити на своїй землі за своїми законами!

Вже вкотре у складний час сильний український народ проявив свої найкращі якості – згуртованість та волю до Перемоги. Завдячуємо кожному, хто працює заради Перемоги. Хто не здається, й до сьогодні робить все і навіть більше, щоб Україна жила.

Безмежна подяка кожному та кожній, хто боронить для нас небо над головою і рідну землю під ногами! Це наші Захисники: сміливі, мужні, впевнені в собі, безстрашні воїни. Власним життям вони дарують нам впевненість у завтрашньому дні. Дякуємо Вам!

Світла, вічна пам’ять нашим полеглим воїнам! Ми дякуємо усім Героям, хто до останнього стояв за кожного з нас, за майбутнє і незалежність нашої країни.

Дякуємо усім жителям громади, дорослим і маленьким. Тим, хто працює, лікує, навчає, волонтерить, донатить і вірить в Перемогу.

Від щирого серця бажаємо вам міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, щедрої долі, сили і наснаги в усіх ваших справах.

Нехай мир та спокій запанують на нашій українській землі! Хай кожен крок вперед буде багатий на перемоги, а кожен успіх робить нашу державу, як і кожного українця, міцнішими.

Зі святом! Слава Україні!

З повагою міський                                    голова Галина БІЛЕЦЬКА