Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

23 Серпень 2024

День Державного Прапора України

Сьогодні ми відзначаємо День Державного Прапора України. Його барви – блакить неба та жовтий лан – є символами працелюбності наших людей від сходу до заходу, від півночі до півдня.

Ми маємо берегти і шанувати Прапор України, як найвищу національну святиню. Та мить, коли підіймається Прапор України та звучить Державний Гімн – це момент піднесення, який сповнює серця гордістю за рідну країну та її захисників.

Коли наші Герої звільняють черговий населений пункт – над ним піднімається наш прапор, разом з нашою свободою.

Наш прапор опускається разом з нашими головами в пам’ять про наших загиблих Захисників та співвітчизників… Наш прапор відображає наше серце і нашу суть. Він є там, де є ми.

То ж нехай синьо-жовтий стяг і надалі вселяє в серця кожного українця віру в Перемогу над російським агресором. Схиляємо голови перед гарячими серцями кращих синів і дочок, котрі зі зброєю в руках, відстоюють суверенітет та територіальну цілісність нашої України.

Вклоняємось світлій пам’яті Героїв, що поклали свої синівські серця  до ніг матері-України, захищаючи її від російського нелюда. Ми у вічному боргу перед ними.

Нехай наш прапор майорить під безхмарним мирним небом України та буде надійним оберегом у всіх наших справах.

Добра та процвітання, злагоди та благополуччя кожній родині!

З Днем Державного Прапора!

Міський голова                                         Галина БІЛЕЦЬКА