Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

06 Серпень 2024

Зі святом Преображення Господнього!

Шановні жителі Андрушівської територіальної громади!

Прийміть найщиріші вітання із величним християнським святом Преображення Господнього!

Свято є визначним у християнському світі ще с 4-го століття від Різдва Христового та встановлене на згадку про євангельську подію, коли троє апостолів побачили Ісуса Христа у всій його Божественній величі.

У цей день, за старовинним звичаєм освячуються яблука, виноград та інші фрукти, що символізує подяку людей Богові за отримані від Нього дари природи.

Тож нехай це світле свято принесе Вам щастя і радість, а Господь ніколи не залишає Ваші домівки та наповнить Ваші серця добротою, любов’ю, щирістю і теплом!

Молимось, щоб усі негаразди та біди залишили нашу неньку-Україну і кожну українську сім’ю. Нехай сила Христова допоможе нашим захисникам і захисницям у нелегкій боротьбі з ворогом, нехай вона укріпить їх духовно і тілесно, береже від небезпек і сліпих куль та дарує довгоочікувану Перемогу.

Зі святом!

Міський голова                                                  Галина БІЛЕЦЬКА