Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

01 Серпень 2024

Вода – це життя

1 серпня 2024 р. в с. Камені відбулося офіційне введення в експлуатацію водопроводу та водопостачання для жителів села.

«Вода – це життя. Вона є невід’ємною частиною всього живого на Землі, а для людини – це ще й один із основних факторів комфортного існування. Тому наявність централізованого водопостачання в населеному пункті є одним із найважливіших показників його цивілізованості та розвитку», – зазначила міський голова Галина БІЛЕЦЬКА, яка взяла участь у відкритті водопроводу.

Вона розповіла про етапи будівництва та наголосила на необхідності та значенні водопроводу та водопостачання. Адже за ініціативи міської ради на будівництво водопроводу було виділено 1 млн. грн.

Також Галина Іванівна подякувала всім, хто долучився до цієї важливої справи – жителям, меценатам та спонсорам, зокрема: голові сільської ради минулого скликання Г. О. Ходаківському, голові обслуговуючого кооперативу «Водолій» М. П. Семчуку, директору ПСП АФ «Світанок» О. І. Цаплієнку, директору ПРАТ «Червонський цукровик» В. В. Гриню.

Водопровід проходить по землях комунальної власності та по присадибних ділянках жителів населеного пункту.

Наразі до водопостачання вже підключені вул. Квітнева, Молодіжна, частина вул. Центральна с. Камені та ще подано більше 20 заяв на підключення до водогону.