Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

06 Травень 2024

Богослужіння з нагоди Великодніх свят

Митрофорний протоієрей та Благочинний Андрушівського благочиння ПЦУ отець Микола Цап провів урочисте богослужіння з нагоди Великодніх свят для наших хоробрих захисників. Це свято є символом надії та сподівання на мир та благополуччя для всієї України.
Під час богослужіння отець Микола молився за мир на нашій землі, за здоров’я та захист наших воїнів, які ціною власного життя відстоюють свободу та незалежність нашої країни. Він також закликав усіх присутніх до єдності, милосердя та взаємопідтримки в ці важкі часи.
Святкове богослужіння стало можливістю для наших захисників відпочити від бойових дій та зібратися разом з вірянами, щоб розділити радість і надію на краще майбутнє.
Отець Микола Цап надав духовну підтримку нашим героям, підкресливши важливість їхньої місії та самопожертви заради України.