Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

17 Квітень 2024

Розпочато роботи над проєктом місцевого плану управління відходами

Виконавчий комітет Андрушівської міської ради повідомляє про початок роботи над проєктом місцевого плану управління відходами Андрушівської міської територіальної громади ( далі МПУВ) 

Проєкт розробляється на виконання пункту 1 частини другої статті 26 Закону України “Про управління відходами”, відповідно до вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 5 вересня 2023 р. № 947 «Про затвердження Порядку розроблення, погодження та затвердження місцевих планів управління відходами».

МПУВ – обов`язковий  програмний документ, що містить комплекс взаємопов’язаних завдань і заходів, узгоджених за строками та ресурсним забезпеченням з усіма зацікавленими виконавцями, спрямованих на забезпечення сталого управління відходами в населених пунктах в межах території громади з урахуванням принципів співробітництва органів місцевого самоврядування, сформованих на підставі оцінки поточного стану сфери управління відходами та вже розроблених моделей.       

Інформуємо про утворення робочої групи з розробки місцевого плану управління відходами Андрушівської міської територіальної громади.

Пропозиції щодо включення кандидатур до складу робочої групи від вчених, науковців, фахівців, представників громадськості прохання надсилати на адресу Андрушівської міської ради, 13401 Житомирська обл., Бердичівський р-н. м. Андрушівка, пл. Т. Г. Шевченка, 1; електронна пошта:  mis_rada@meta.ua

Строки подання заявок: до 30.04.2024 року.

Строки і форма подання пропозицій до проєкту місцевого плану управління відходами Андрушівської міської територіальної громади: пропозиції приймаються  до завершення процедури розроблення МПУВ у письмовому виді з обґрунтуванням.