Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

16 Квітень 2024

Ремонт доріг в громаді

Надзвичайно актуальним залишається питання ремонту доріг в громаді. Балансоутримувачем доріг комунальної форми власності КП «Комсервіс» проведено обстеження, визначено обсяги та тип необхідних ремонтних робіт в населених пунктах громади.

Також комунальним підприємством оголошено тендери на визначення підрядної організації, яка буде здійснювати ямковий ремонт асфальтобетонного покриття та ліквідацію вибоїн пневмоструменевим методом. Грейдерування доріг КП «Комсервіс» буде здійснювати власними силами, адже у минулому році для цих цілей було закуплено автогрейдер.

Розпочалися ремонтні роботи доріг обласного та районного значення, що проходять по території нашої громади та перебувають на балансі Департаменту регіонального розвитку Житомирської обласної військової адміністрації. Підрядною організацією ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» вже проведено ямковий ремонт по вул.Героїв Чорнобиля, вул.Володимира Винниченка, вул.Зазулінського, вул.Лисенка в м.Андрушівка, за що висловлюємо їм подяку.

Ремонтні роботи доріг комунальної форми власності розпочнуться найближчим часом після завершення тендерних закупівель.