Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

15 Квітень 2024

ПЕРШИЙ ВІДДІЛ БЕРДИЧІВСЬКОГО РТЦК та СП

❓Мрієш про захоплюючу кар’єру в галузі телекомунікацій, військового управління, інформаційних технологій чи кібербезпеки?

Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут запрошує тебе стати частиною своєї військової родини!

🎯 Отримай незамінні навички: вивчай новітні технології та підходи, аби стати військовослужбовцем нового покоління.

🏢 Досягай успіху в реальному світі: інститут пропонує практичну освіту, спрямовану на вирішення реальних завдань військовій сфері.

🌍Здобудь міжнародний досвід: в рамках академічної мобільності, курсанти та офіцери інституту постійно здобувають новітній досвід під час відряджень до країн-партнерів.

💼 Гарантоване працевлаштування: ВІТІ – міжвидовий виш, який готує фахівців для Збройних Сил України, Служби безпеки України, Служби зовнішьої розвідки України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України, Державного космічного агентства України, Державної спеціальної служби транспорту.

Закріпи свою майбутню кар’єру та розширюй свої можливості в найперспективніших компаніях.

👥 Приєднуйся: Вступай до #ВІТІ та стань частиною цілеспрямованої та дружньої спільноти.

🤝🏻Ти зможеш реалізувати свій потенціал та знайти істинне призначення!

‼️Правила прийому: https://www.viti.edu.ua/admis01-1

☎️За детальною інформацією звертайтеся до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки за місцем проживання, а також за телефонами: секретар Приймальної комісії +380676768764, заступник Голови Приймальної комісії – 380939473717

🌐Сайт ВІТІ: http://www.viti.edu.ua/

🌐Телеграм-канал “Вступ до ВІТІ-2024”: https://t.me/+8801LI0j47FmNTFi

🌐Сторінка ВІТІ у Фейсбуці: https://www.facebook.com/viti.edu.ua

✉️Електронна пошта: viti@viti.edu.ua

‼️Крім того, всі кроки вступника, цікаві факти про спеціальності, а також деталі вступу вже доступні у твоєму смартфоні завдяки Telegram-боту: https://t.me/mitit_assistant_bot

Для оформлення особової справи звертайтеся за адресою : м.Андрушівка, вул.Шкільна 10,кабінет №18.