Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

15 Квітень 2024

Пам’ятна Алея троянд

В час війни українці день за днем відроджуються, як нація, яка високо піднесла на щит незабутий і невтрачений у хвилях історії патріотизм, відданість державі.

15 квітня 2024 р. на Алеї Героїв завдяки спільній ініціативі Бердичівської районної ради, районної військової адміністрації та Андрушівської міської ради за участю родин наших захисників, портрети яких встановлено на Алеї Героїв, приватного підприємця Валентини Дущенко, військовослужбовців, молоді створено Пам’ятну Алею троянд. 

До всіх присутніх звернулася міський голова Галина Білецька зазначивши, що кожен з нас має жити, щоб увіковічнити пам’ять про Героїв сьогодення. І наша держава зробить абсолютно все, щоб усі покоління українського народу завжди пам’ятали й шанували кожне життя кожного воїна, кожного Героя, яке було віддане на полі бою заради України, нашої свободи, нашого майбутнього.

На заході були присутні: голова Бердичівської районної ради Олександр Балянов, заступник голови Бердичівської районної військової адміністрації Катерина Вислоцька та благочинний Андрушівського округу Православної церкви України митрофорний протоієрей отець Микола, які в своїх виступах зазначили, що відважні українські воїни стали символом гідності, кожен з них вчинив подвиг, повставши проти насилля та несправедливості, віддавши життя за нову, відроджену Україну. Ми всі у вічному боргу перед матерями й батьками за те, що вони виховали мужніх та сміливих патріотів і схиляємось перед дітьми, які втратили батьків.

Важкі часи зробили нас сильними, а сильні наближають Переможні часи. Крок за кроком. Сьогодні, завтра, щодня, щохвилини.

Віримо, що закінчиться війна, пройдуть роки, троянди виростуть – і пам’ять про наших Героїв житиме вічно. Юні покоління знатимуть, кому вони завдячують своїм життям у вільній, мирній Україні. Кожна висаджена квітка – це вічний символ вдячності та вірності загиблим захисникам. Слава Україні! Героям Слава!