Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

12 Квітень 2024

Світ мистецтва

Людина змінюється протягом усього життя, але особливо інтенсивно відбуваються ці зміни в дитинстві, підлітковому віці та юності, коли фізично людина росте швидко, змінюючись і духовно. Саме в дитинстві, як у ніякому іншому віці, людина здатна глибоко відчувати і переживати, захоплюватись і дивуватись, яскраво і безпосередньо виражати свої емоції, безмежно фантазувати. Ось чому в цей період на неї через мистецтво можна якомога сильніше і природніше вплинути, використовуючи в процесі навчання і виховання саме її вікові особливості. «Музика – уява – фантазія – казка – творчість – отака доріжка, ідучи якою, дитина розвиває свої духовні сили», – визначав В. Сухомлинський. Допомогти знайти цю стежку, вміло спрямувати дітей на такий шлях – одне з основних завдань вчителів Андрушівської школи мистецтв ім.М.Максименка.

Музика стимулює до творчої діяльності, зокрема формує пізнавальні та емоційно-мотиваційні функції, розвиває творче мислення й комунікативність, а також позитивні якості характеру: систематичність, працьовитість, наполегливість у досягненні мети.

11 квітня 2024 року свої уміння і навички, набуті у галузі музики, демонстрували учні та викладачі школи мистецтв на творчому звіті закладу. Завдяки злагодженій команді, великій праці, сотням репетицій вдалося створити високопрофесійний мистецький захід. Неймовірні номери, професійність, сценічна культура, артистичність все сплелося в одне ціле. На заході до всіх присутніх звернулася міський голова Галина Білецька, побажавши діткам і надалі нести у світи українську культури через пісню, танець, гру на музичних інструментах та малюнок.

В залі не залишилося жодної людини, яка не вигукнула вихованцям школи мистецтв «Браво! Молодці!». Сьогодні світ мистецтва підкорив глядача.