Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

15 Березень 2024

Працюємо на благо громади

Комунальні блага стали настільки звичною справою, що ніхто і не замислюється, скільки потрібно докласти зусиль для їх стабільного забезпечення.

Часто повсякденна праця наших комунальних працівників починається у той час, коли більшість жителів міста та громади ще не прокинулась. Вони турбуються про те, аби наші вулиці були чистими, впорядкованими та доглянутими.

Працівники нашого підприємства працюють  незалежно від пори року та часу доби. Вони щодня виконують десятки завдань: вивозять сміття, прибирають вулиці, дбають про їх безперебійне освітлення, забезпечують водопостачання та водовідведення, дбають про забезпечення опаленням житлових будинків та соціальних об’єктів у холодну пору року. І це далеко не весь перелік завдань, які виконує комунальна служба. Незважаючи на те, що робота комунальників не завжди помітна, вона є надзвичайно важливою для життєдіяльності нашого міста.

Наразі в розпалі весняний благоустрій території. Робітники КП АМР «Комсервіс» щодня приводять до ладу різні території нашої громади. Активно прибирають вулиці, приводять до ладу дитячі ігрові майданчики, ліквідовують стихійні звалища, вивозять ТПВ, стихійне сміття, гілля та листя. Займаються кронуванням, зрізанням дерев, в тому числі аварійних, та виконують інші заходи з благоустрою.

З метою утримання в належному стані доріг, комунальне підприємство Андрушівської міської ради «Комсервіс» регулярно працює над покращенням дорожнього покриття Андрушівської територіальної громади та проводить роботи  щодо оновлення дорожньої розмітки.

КП «Комсервіс»  протягом багатьох років своєї діяльності успішно надає широкий спектр послуг за помірними цінами як для населення, так і для інших підприємств, організацій та бізнесу за окремими замовленнями.

Зазначимо, що благоустрій – це не разова акція, а щоденна кропітка робота. Варто вчитися дбати не лише про власну домівку, а й про свій населений пункт, про чистоту і порядок в ньому.

Ми всі прагнемо Перемоги й попри війну, як хороші господарі, працюємо над тим, щоб наша громада була чистою, охайною та затишною. Тож цінуйте працю інших, підтримуйте чистоту та порядок!

У День професійного свята бажаю всім працівникам житлово-комунального господарства та їхнім родинам миру, добра, здоров’я, благополуччя та витримки. Наша робота потрібна людям, і споживачі це розуміють.

Зі святом усіх працівників! Хай завжди поруч з вами буде людська подяка за ваші добрі справи!

Директор КП «Комсервіс»

Олександр ФЕСЮК