Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

14 Березень 2024

День українського добровольця

14 березня ми відзначаємо свято, яке має надзвичайно яскраве патріотичне забарвлення – День українського добровольця. Свято встановлене 17 січня 2017 року Верховною Радою України з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих формувань.

На початку подій на сході країни, у березні 2014 року, мужні сини і доньки ризикуючи власним життям стали на захист територіальної цілісності та незалежності своєї країни. Це був складний та важкий шлях, але не дивлячись ні на що, вони першими прийняли на себе вогонь російських найманців.

Сьогодні більшість добровольців вже у формі української армії продовжують захищати рідний край від загарбників. Своєю самовідданою службою і героїчними вчинками доводять, що неможливо перемогти тих, хто готовий за Батьківщину віддати своє життя.

Шановні добровольці, ми схиляємо голови перед Вашим подвигом і самопожертвою. Висловлюємо щиру вдячність Вашим сім’ям, які проявляють не меншу мужність, чекаючи вас додому і оберігають Ваше життя щирими молитвами.

У день добровольців України бажаємо Вам сили і твердості духу, енергії та оптимізму, добробуту та надійного тилу в родині. Нехай вам не доводиться стикатись зі злом, а добро завжди буде на вашому боці!

З повагою міський голова Галина БІЛЕЦЬКА