Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

11 Березень 2024

Перехід Свято-Хресто-Воздвиженського храму с. Антопіль до УПЦ (ПЦУ)

9 березня 2024 року в с. Антопіль Андрушівської громади відбулися збори жителів села. У місцевому будинку культури зібралося понад 50 осіб.

Під час зборів розглянули питання про перехід Свято-Хресто-Воздвиженського храму с. Антопіль з УПЦ (МП) до УПЦ (ПЦУ).

Перед відкриттям засідання антопільчани обрали голову зборів – Соколівську Л. Т. та секретаря – Корчемну М. А., а також лічильну комісію в складі 3 осіб.

За вихід з московського патріархату проголосували всі присутні та своїми підписами засвідчили перехід Свято-Хресто-Воздвиженського храму с. Антопіль  до ПЦУ.

Також на зібранні обрали делегатів релігійної громади Соколівську Л. Т. та Корчемну М. А. для звернення до керуючого єпархії ПЦУ.

Перед присутніми виступили учасники ініціативної групи, а також староста села Юрій Устич, заступник міського голови Сергій Демченко та отець Микола Цап.