Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

08 Березень 2024

8 березня в Україні і світі святкують Міжнародний день прав жінок і миру

Це свято є символом усього, що є в світі найсвітлішого – добра, кохання, радості та тепла. Адже жінка, як і весна, несе у світ особливу і велику місію – життя і любов, ніжність і турботу, натхнення і неповторність.

Нині тисячі українських жінок, не знаючи відпочинку, ведуть боротьбу за мир, у тому числі, зі зброєю в руках. Вони цілодобово працюють у лікарнях, рятуючи життя. У соціальних закладах допомагають тим, хто змушений був покинути свої мирні домівки, трудяться у волонтерських організаціях та збирають допомогу армії. Шиють для військових одяг і готують для них їжу. Роблять все для того, щоб на нашу землю якнайшвидше повернувся мир.

Сьогодні ці жінки не дивляться на святкову дату в календарі, вони роблять все для того, щоб Україна була сильною і потужною.

Низький уклін вам за вашу самовідданість і самопожертву.

Бажаємо, щоб ця весна принесла у ваше життя радість від Перемоги та щастя від того, що у вільній Україні настав мир!

Міський голова          Галина БІЛЕЦЬКА