Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

01 Березень 2024

Нарада з директорами шкіл

Зважаючи на пріоритетність питання забезпечення дітей в освітніх закладах безпечним та якісним харчуванням, 29 лютого 2024 року за участю міського голови Галини БІЛЕЦЬКОЇ, заступника міського голови Сергія ДЕМЧЕНКА, начальника відділу освіти, молоді та спорту Світлани РУДЮК, проведено нараду з керівникам освітніх закладів Андрушівської міської ради щодо питань організації харчування в закладах освіти. 

Перед присутніми виступила заступник начальника відділу Державного нагляду за дотриманням санітарного закону Бердичівського районного УГУДПСС у Житомирській області Ірина РАДЧУК. Вона акцентувала свою увагу на профілактиці спалахів гострих кишкових інфекційних захворювань, дотриманні протиепідемічних заходів в закладах освіти, неодноразово наголосила на безпечності та якості харчових продуктів, дотриманні правил щодо їх приймання та зберігання,  дотриманні норм гігієни та забезпечення закладів дезінфікуючими та миючими засобами.

У ході заходу обговорювалося питання щодо виконання вимог системи харчової безпеки, яка базується на аналізі ризиків і контролю критичних точок (HACCP).

Під час наради присутні проаналізували проблеми, що найчастіше виникають під час організації харчування та намітили шляхи їх подолання.