Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

12 Грудень 2023

Про перейменування вулиці Гагаріна в с.Любимівка, Бердичівського району, Житомирської області

Андрушівською міською радою розпочато процедуру перейменування вулиці Гагаріна в с.Любимівка, Бердичівського району, Житомирської області.

Заплановано перейменувати вулицю Гагаріна на вулицю Захисників України.

Пропозиція щодо перейменування даної вулиці внесена Українським інститутом національної пам’яті.

На даний час триває громадське обговорення щодо перейменування вулиці.

Зауваження та пропозиції подаються протягом 30 календарних днів з моменту оприлюднення цього повідомлення на поштову адресу: 13400, пл.Т.Г.Шевченка, 1, м.Андрушівка, Бердичівський район, Житомирська область або на електронну пошту міської ради: mis_rada@meta.ua, або за телефоном: (04136) 9 49 04.

Рейтингове електронне голосування заплановано провести з використанням офіційного веб-сайту міської ради в строк до 12 лютого 2024 року.

Консультації з питання, що винесено на громадське обговорення можна отримати в Андрушівській міській раді – поштова адреса: 13400, пл.Т.Г.Шевченка, 1, м.Андрушівка, Бердичівський район, Житомирська область; електронна пошта: mis_rada@meta.ua; телефон: (04136) 94904.

Уповноважений виконавчий орган з проведення громадського обговорення є відділ комунальної власності містобудування та архітектури.

Результати громадського обговорення будуть оприлюдненні на офіційному сайті Андрушівської міської ради за посиланням: http://andrushivka.info/ на протязі 3 робочих днів після проведення рейтингового електронного голосування.

Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення подаються у письмовій чи усній формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, у строк, передбачений в інформаційному повідомленні про проведення громадського обговорення.

Юридичні особи подають пропозиції (зауваження) у письмовій чи електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження.