Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

12 Жовтень 2023

Відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Андрушівської міської ради

11 жовтня 2023 року під головуванням міського голови Галини Білецької відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини. На порядок денний було винесено 9 питань, а саме:

  • про визначення часу і  місця зустрічі з  дітьми;
  • про виконання батьками своїх обов’язків щодо виховання та утримання дітей;
  • про надання висновків про доцільність/недоцільність позбавлення батьківських прав батька/матерів дітей;
  • про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

З метою захисту прав та інтересів дітей члени комісії з’ясовували факти і обставини по кожному питанню, та колегіально прийняли відповідні рішення.

За результатами розгляду визначено час та місце зустрічі батька з дітьми. У зв’язку з неналежним виконанням батьками свої обов’язків одну сім’ю взято під соціальний супровід, двох дітей поставлено на первинний облік служби у справах дітей, як таких, що перебувають у складних життєвих обставинах, батьків притягнуто до адміністративної відповідальності. Проєкти рішень щодо затвердження висновків про доцільність/недоцільність позбавлення батьківських прав батька/матерів дітей та надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів буде винесено на засідання виконавчого комітету Андрушівської міської ради.