Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

08 Жовтень 2023

Юрист – це не професія, а покликання людини

Професійне свято юристів в Україні святкують від 1997 року. Воно було встановлено відповідним президентським указом “Про День юриста”. Вважається, що саме 8 жовтня 1016 року Київський князь Ярослав Мудрий видав перше зведення законів Руська правда

Юристи вважають, що з державою все гаразд, якщо його основний Закон – Конституція – не обмежує права і свободи громадян, а, навпаки, збільшує зону цих свобод. А завдання самих юристів служити закону і стояти на захисті цих прав і свобод.

Юрист – це не професія, а покликання людини. Кожній людині хоча б раз у житті знадобилися послуги цих розумних людей. Нехай ваша професійна сумлінність та чесність завжди будуть натхненням для всіх нас. Бажаємо щоб ваші юридичні знання та навички завжди будуть затребувані, а ваша робота приносила задоволення та гордість, щоб клієнти завжди були задоволені, а життя було мирним та щасливим!

З Днем юриста!