Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

17 Вересень 2023

З Днем рятівника

                  Шановні співробітники рятувальних служб!

 Щиро вітаю працівників цивільного захисту, аварійно-рятувальних служб та пожежної охорони з професійним святом – Днем рятівника!

Порятунок людини для нас це подвиг, прояв героїзму, а для співробітників ДСНС – це щоденна робота: протистояти ракетним ударам, пожежам і повеням, епідеміям і пандеміям, буревіям і зсувам ґрунту, вибухам газу і снігопадам, автомобільним та будь-яким іншим аваріям.

Ваша професія – це справа людей, котрі з честю та гідністю виконують свої  обов’язки, підтримують постійну бойову готовність. Ваш  місія – рятувати людські життя і здоров’я, забуваючи про своє.

 Дякую рятівникам за вірність присязі, за ризиковану працю і патріотизм!

Дякую за відчуття безпеки та спокою, коли ви поряд.

Зичу Вам здоров’я, терпіння, наснаги у вашій героїчній праці. Божого благословення тим, хто зараз рятує людські життя.  Вічна пам’ять усім рятувальникам, які поклали життя, рятуючи інших.

З повагою  міський голова                                               Галина Білецька