Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

14 Вересень 2023

Засідання «круглого столу» з усиновителями, опікунами, піклувальниками, прийомними батьками та батьками-вихователями

14 вересня 2023 року з нагоди Дня усиновлення за ініціативою служби у справах дітей Андрушівської міської ради за участю секретаря міської ради Ольги Прокопенко відбулося засідання «круглого столу» з усиновителями, опікунами, піклувальниками, прийомними батьками та батьками-вихователями, які проживають на території нашої громади.

Начальник служби у справах дітей Оксана Малинівська розпочала зустріч зі слів щирої вдячності сім’ям, які взяли на себе місію замінити дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування родину та люблячих батьків.

Ольга Василівна привітала присутніх зі святом та подякувала батькам за їх щоденну працю та подаровані дітям любов і родинний затишок. 

На сьогодні у Андрушівській ТГ функціонує 1 дитячий будинок сімейного типу та 2 прийомні сім’ї в яких виховується 9 дітей та 40 сімей опікунів/піклувальників виховує 65 діточок. 3 дитини перебуває в інтернатних закладах. Тож серед актуальних питань “круглого столу» були: розширення  сімейних форм виховання, оздоровлення дітей, виплати державних допомог, розширення обізнаності піклувальників у питаннях, пов’язаних із захистом прав дітей, змін в законодавстві та ін.

Зустріч проходила у дружній атмосфері, під час якої обговорили різноманітні теми та ситуації із життя, поділились набутим досвідом один з одним. Учасники “круглого столу” підкреслювали важливість таких зустрічей у форматі діалогу.

Кожен з присутніх опікунів/піклувальників мав змогу поділитися проблемами, що виникли у їхніх сім’ях, та отримати обґрунтовані відповіді на поставлені запитання та обмінятися досвідом набутим за час перебування дітей в їхніх родинах.

З нагоди Дня усиновлення та на знак вдячності за надану можливість дітям зростати в родині та мати маму і тата, кожен з присутніх отримав невеликі сувеніри виготовлені працівниками Будинку дитячої творчості.