Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

08 Вересень 2023

ДОПОМОГА ВІД ЮНІСЕФ

Андрушівська міська рада ввійшла до 6 громад Житомирської області, якій протягом 3-х років буде надаватися допомога від ЮНІСЕФ в сприянні реалізації програми у доступі дітей до найнеобхідніших послуг дошкільної і шкільної освіти, медицини, соціального захисту дітей.

         В рамках реалізації програми у всіх школах громади запроваджено електронний журнал/щоденник , що є мультифункціональним програмним забезпеченням, яке дозволяє не тільки вести оцінки чи облік відвідування школи, а й прикріпляти домашнє завдання вчителям, має ресурс відеочату, де можна буде вести уроки онлайн чи спілкуватись.
          1-го вересня всі першокласники громади отримали подарунки від ЮНІСЕФ: шкільні рюкзаки та набори канцелярських товарів.

Кожній школі передано в користування аптечки, спортивний інвентар.

         Андрушівський ліцей №1, Андрушівський  ліцей №2, Зарубинецький ліцей та Городківський ліцей отримали від ЮНІСЕФ набори підлітків для самовираження та інновацій  «школа в коробці». Це набір матеріалів для навчання, який легко транспортувати і зберігати, а також зручно використовувати під час перебування з дітьми укритті.

          За кошти ЮНІСЕФ буде проведено ремонтні роботи в укритті Анддрушівського ліцею №1, ЗДО «Дзвіночок»,  міському центрі розвитку дитини «Дюймовочка».

Дякуємо за допомогу і підтримку!

Все буде Україна!