Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

03 Вересень 2023

ВІТАЄМО !

              ШАНОВНІ ПІДПРИЄМЦІ АНДРУШІВЩИНИ!

         Вітаю Вас з професійним святом – Днем підприємця!

Створення власного бізнесу – це дуже складна справа. Це злети і падіння, це витримка і вправність. «Підприємництво – це не наука і не мистецтво. Це практика».

 Ви ризикували, але розпочинали свою справу: виробляли меблі, налагоджували громадське харчування, забезпечували послуги торгівлі, побутового обслуговування, ремонтували і будували тощо.

У цей нелегкий час Ви продовжуєте створювати нові робочі місця, наповнюєте бюджети всіх рівнів, сприяєте всебічному розвитку громади, тому підтримка малого та середнього бізнесу є пріоритетом в стратегії місцевого та регіонального розвитку.

Ваша праця гідна поваги!

 Висловлюю слова щирої вдячності підприємцям територіальної громади за працьовитість, небайдужість, ентузіазм та співпрацю. Нехай започаткована вами справа буде вдалою та успішною, ділової енергії та міцного здоров’я!

Всім нам якнайшвидшої Перемоги над ворогом!

СЛАВА УКРАЇНІ!   СЛАВА ЗСУ!

З повагою міський голова                                                       Галина Білецька