Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

02 Вересень 2023

З днем нотаріуса !

ШАНОВНІ НОТАРІУСИ!

         Вітаю Вас з професійним святом – Днем нотаріату!

«Згода творить право» – цей латинський вислів підкреслює вагомість нотаріальної діяльності, основна мета  якої – надання достовірності документам і фактам.

Нотаріус – це професіонал, діяльність якого потрібна і діловому світу, і звичайному громадянину. Ви оформлюєте операції куплі-продажу та дарування, заповіти, спадщину, охороняєте спадкове майно, зберігаєте депозити, формуєте нотаріальний архів. У правовому просторі нотаріат – гарант найбільш важливих прав: власності, сімейних, підприємницьких. Гарант здійснення громадянами своїх конституційних прав.

Бажаю Вам міцного здоров’я, професійного росту та завжди стояти на захисті законних прав та інтересів кожного, спираючись на принципи законності, справедливості, неупередженості, об’єктивності.

Всім нам якнайшвидшої Перемоги над ворогом!

СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА ЗСУ!

З повагою міський голова                                          Галина Білецька