Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

29 Серпень 2023

День пам’яті Захисників України

«Янголи Небесні відлетіли…

І до нас приходять лиш у снах…

Рідні і живі… Душа і тіло…

За плечима в кожного – життя…»

29 серпня ми щорічно вшановуємо пам’ять захисників України, які загинули за незалежність і свободу України. В цей день згадуємо і віддаємо шану тим, хто віддав життя за нашу Батьківщину, її державність і соборність.

Українці знають, що таке виборювати й захищати власну свободу. На площах. На барикадах. На передовій. Кожен свідомий українець щодня складає подяку Збройним Силам України, які боронять від російського агресора. Наші воїни ніколи не здаються і завжди проявляють хоробрість і самовідданість. Українці стають брат за брата, і братом є кожен, хто українець. Це основа нашої єдності. Єдності, яка попри все дає майбутнє нашій державі й народу. Щоденно кожен на своєму фронті наближає омріяну Перемогу, але втрати дуже болючі та страшні.

Не оминув гіркий біль нашу Андрушівську громаду, яка віддала кращих з кращих синів неньки-України. Це Герої, які тримають небеса, які поклали своє життя на вівтар свободи та незалежності держави. 29 серпня на Алеї Героїв відбулася година пам’яті за захисниками України, які загинули в боротьбі за незалежність та територіальну цілісність України. На заході зі слова глибокої шани та поваги до всіх присутніх, рідних та близьких, які втратили найдорожче звернулась міський голова Галина БІЛЕЦЬКА. Вшанувавши пам’ять Героїв, які стали Янголами в небесах, повернувшись додому на щиті.

Відслужив Літію за душами невинно убієнних Героїв України та помолився за здоров’я воїнів, які обов’язково повернуться додому благочинний Андрушівського округу Православної церкви України митрофорній протоієрей отець Микола.

Ніщо так не об’єднує людей, як біда. Сьогодні вона на всіх одна Війна… Незважаючи на те, що ми всі різні по віку, різного віросповідання, але ми єдині в одній меті – знищити російського ворога, що зазіхає на нашу землю. За цю боротьбу, за нашу свободу й оновлення країни заплачено страшну ціну: своє життя віддали кращі з кращих – молоді, сильні з вірою у свою країну, свою правду та Перемогу.

Заради нашого майбутнього, заради нашої держави свідомо пожертували собою захисники, які сьогодні не серед нас, та разом з нами. В серцях… у пам’яті… в думках…