Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

23 Серпень 2023

День Державного прапору України

Шановна громадо!

Напередодні Дня Незалежності український народ віддає шану одному з найголовніших своїх символів та святинь – Державному прапору України.

Кольори небесної блакиті й сонця, стиглої пшениці й моря – це прапор України, який уособлює в усьому світі сміливість, незалежність, демократичні цінності незламного народу.

Державний прапор – невід’ємний атрибут кожної країни. Під нашим синьо-жовтим стягом воювали за незалежність воїни УПА, герої національно-визвольних змагань, ті, хто боровся і бореться за те, щоб зберегти державу.

 Острів Зміїний, Херсонщина, Лиман, Бородянка, село Ягідне та ще десятки звільнених міст і сіл, де вже майорить український жовто-блакитний прапор, як символ нашої нескореності і свободи, символ боротьби та перемоги, символ любові до  України, держави з тисячолітньою історією, культурою та незламною нацією – УКРАЇНЦЯМИ!

         І прийде час, коли у  всіх звільнених українських містах та селах високо в небі там, де він має  бути, майорітиме державний синьо-жовтий прапор. Прапор честі і мужності, який нагадує про трагічну і водночас величну історію України!

З Днем Державного Прапора України всіх!

СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА ЗСУ!

З повагою міський голова                        Галина  Білецька