Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

09 Серпень 2023

Чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Андрушівської міської ради

При виконавчому комітеті Андрушівської міської ради систематично проводяться засідання комісії з питань захисту прав дитини, основними завданнями якої є сприяння забезпеченню реалізації прав дитини на життя, охорону здоров’я, соціальний захист, сімейне виховання та всебічний розвиток. Комісія, відповідно до покладених на неї завдань, розглядає питання, у тому числі спірні, які потребують колегіального вирішення. 9 серпня 2023 року під головуванням міського голови Галини Білецької відбулося чергове засідання комісії.

На порядок денний винесено 5 питань, а саме:

  • про розв’язання спору, що виник між батьками щодо способу участі у вихованні дитини та спілкуванні з нею того з батьків, хто проживає окремо;
  • про визначення місця проживання дітей;
  • щодо доцільності позбавлення батьків батьківських прав;
  • про доцільність побачення з дітьми, відносно яких мати позбавлена батьківських прав;
  • про виконання батьківських обов’язків щодо виховання та утримання малолітніх дітей.

В ході засідання було заслухано членів комісії, які брали активну участь в обговоренні всіх питань, висловлювали власні думки та вносили свої пропозиції для прийняття відповідних рішень. По кожному питанню окремо були з’ясовані факти і обставини. Прийняті конструктивні рішення, які взяті на контроль до їх повного виконання.