Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

28 Липень 2023

ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ

Шановні жителі Андушівської громади!

Прийміть найщиріші вітання з Днем Української Державності!

         Київська Русь, Галицько-Волинське князівство, Литовсько-Руська держава, Гетьманщина, УНР,ЗУНР. Карпатська Україна,  сучасна Україна – це наша історія, це понад тисячу років державотворчого досвіду українців, нашої  культури, нашої самобутності, українського характеру. Це досвід наших пращурів-слов’ян, які проживали на безкраїх територіях, куди того часу входили землі не лише України, але спадкоємцем слов’янської державності стала саме держава Україна.

         Від самого заснування України її намагалися знищити, підкорити більш могутні держави. «По ній пройшли всі катки історії. На ній відпрацьовані всі види випробувань. Вона загартована найвищим гартом. В умовах сучасного світу їй немає ціни».

         Ми низько схиляємо голови перед пам’ятю загиблих українців, перед мужністю захисників і захисниць, які на полі бою відстоюють нашу свободу, нашу незалежність, нашу державність.

СЛАВА УКРАЇНІ!  ГЕРОЯМ СЛАВА!

З повагою міський голова                     Галина Білецька