Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

04 Липень 2023

З Днем Національної поліції України

                               Шановні правоохоронці!

Вітаю Вас із професійним святом – Днем Національної поліції України!

Бути поліцейським – це покликання. Це здатність допомогти у скрутну хвилину, бути готовим запобігти злочину, попередити біду, іноді ризикуючи власним життям, на що здатен далеко не кожний.

Служба в лавах поліції ніколи не була легкою, а особливо зараз, коли йде війна в нашій країні. Сьогодні ви пліч-о-пліч із військовослужбовцями, добровольчими формуваннями територіальної оборони бороните країну від підступного ворога.

Дякую за службу, вірність присязі, за готовність цілодобово, за будь-яких обставин захищати права мешканців громади, їхній спокій та громадський порядок. Хай ваша почесна праця повертається лише людською вдячністю.

Бажаю Вам міцного здоров’я, злагоди, вірності службовому обов’язку та успішної служби на благо українського народу. Всім нам ПЕРЕМОГИ над ворогом!

З повагою міський голова                                               Галина Білецька