Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

30 Червень 2023

НАША ЛІКАРНЯ В СКЛАДІ ГОСПІТАЛЬНОГО ОКРУГУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Відповідно до графіку 29 червня 2023 року створеною при МОЗ робочою групою, до якої увійшли представники МОЗ, НСЗУ, Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, народні депутати та міжнародні партнери, розглянуто пропозицію щодо визначення спроможної мережі закладів охорони здоров’я Житомирської області та проєкт плану розвитку госпітального округу області.  Дана пропозиція погоджена МОЗ!

     Нагадуємо, що КНП «Андрушівська міська лікарня» Андрушівської міської ради у складі спроможної мережі закладів охорони здоров’я Житомирської області була визначена як загальний заклад охорони здоров’я. Загальним закладом охорони здоров’я визначається заклад охорони здоров’я, який надає медичну допомогу населенню територіальної громади або декількох громад у госпітальному кластері.

   Дякуємо всім, хто допомагає нашій лікарні розвиватись та ставати більш сучаснішою! Рухаємось далі!