Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

27 Червень 2023

Засідання постійних комісій

В рамках підготовки до пленарного засідання 33 сесії міської ради 27 червня 2023 пройшли засідання двох постійних комісій ради. У роботі комісій взяли участь міський голова Галина Білецька, секретар ради Ольга Прокопенко, заступник міського голови Володимир Горкун, керуючий справами Святослав Михайловський, керівники структурних підрозділів ради.

В ході роботи депутати профільних комісій опрацювали 43 питання порядку денного сесії.

На засіданні постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів народні обранці заслухали та рекомендували внести зміни до фінансових планів КНП «Андрушівська міська лікарня», КНП «Центр ПМСД», КП «КОМСЕРВІС» Андрушівської міської ради, затвердити Положення про порядок створення та використання матеріального резерву для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій та їх наслідків на території Андрушівської міської  територіальної громади. Після детального обговорення, було рекомендовано внести зміни до міського бюджету на 2023 рік відповідно пропозицій. Одноголосно схвалено внесення змін до Положення про відзнаки Андрушівської міської ради та рекомендовано до затвердження план роботи міської ради на ІІ півріччя 2023 року.

Більшістю голосів членів комісії запропоновано внести на розгляд сесії звернення депутатів Андрушівської міської ради до Президента України та Верховної Ради України проти повернення перевірок і штрафів для бізнесу.

Комісією з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин узгоджено та прийнято рішення про винесення на розгляд сесійної зали проєкти, що стосуються питань комунальної власності:

– про затвердження Переліку об’єктів комунальної власності Андрушівської міської територіальної громади, що підлягають приватизації шляхом продажу на аукціоні;

-про приватизацію шляхом продажу на аукціоні об’єкту нерухомого майна згідно переліку;

– про безоплатну передачу сміттєвоза на баланс КП АМР «КОМСЕРВІС»;

– про безоплатну передачу майна із комунальної власності Андрушівської міської ради у власність Релігійній організації СВЯТО-ДИМИТРІВСЬКОЇ ПАРАФІЇ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ (ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ УКРАЇНИ) ЖИТОМИРСЬКО-ПОЛІСЬКОЇ ЄПАРХІЇ с. Городище.

В ході роботи було розглянуто 30 питань, що стосуються сфери земельних відносин, а також був заслуханий звіт про виконання плану роботи ради за І півріччя  2023 року та рекомендований до затвердження на сесії план роботи ради на ІІ півріччя 2023 року.