Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

20 Червень 2023

20 червня – Всесвітній день біженців

Ніхто не кладе своїх дітей у човен, якщо вода не безпечніша за землю. 

Людина в біді!..

Вона покидає домівку в пошуках безпечного  місця для родини, дітей, батьків.. «Щоб моїх дітей не загубили і знали, чиї це діти, або щось трапиться з усіма, щоб нас могли ідентифікувати, я написала дітям їхні ім’я, прізвища, по батькові, номер телефону рідних»…

Чому так стається?..

Пожежі, в яких горять люди, розпалюються слабкими, недолугими нелюдями, які вважають себе «сильними світу цього». Вони вибудовують своє бачення історії, справедливості  і влади над людьми. Їх мораль грунтується на приниженні гідності людини, звеличенні однієї нації над іншою.

В історії добре відомі приклади  анти людських ідеологій: німецький нацизм, італійський фашизм, комунізм, який переслідував за «інакомисліе» та боротьбу з класовим ворогом – «куркулями».

XXI століття! Рашизм – ідеологія «руського міра», який розпочав руйнування української державності та заявляє неприховані плани щодо руйнування держав, які свого часу були завойовані Московією, а після розпаду Совєтського Союзу відновили незалежне існування.

Рашизм зробив біженцями мільйони українців, які не шукають щастя й долі на чужині,  вони втомилися спати з відкритими очима, рятуючись від насильства і смерті.

За відомостями Управління верховного комісара ООН у справах біженців, з початку повномасштабного військового вторгнення рф в Україну, до країн Європи виїхало понад 8,1 мільйона українських біженців. Це не сталі цифри. Мільйони українців повертаються в країну, бо найбільше бажання  кожного біженця – мирний рідний дім, в якому будуть здійснюватися мрії всієї родини.

У багатьох людей є упереджене ставлення до біженців, ВПО, але потрібно зрозуміти, що ці люди пережили справжні страждання: їх змусили тікати з рідної домівки, щоб продовжити жити… Єдиний їх злочин – це втеча від небезпеки…

          Московський народ має понести тягар злочинного тавра аналогічно тому, як свого часу його понесли німецька нація за нацизм та італійська за фашизм. І це має зафіксувати історія для майбутніх поколінь.