Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

19 Червень 2023

З днем фермера

Шановні фермери та аграрії Андрушівщини!

          Щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем фермера!

         Без фермерів немає села, а без села – України.

         Українське селянство, фермерство – це основа держави! Це і сільський розвиток, і здорова їжа, і збереження довкілля.

         Український селянин…Запальний, відчайдушний,  іде поруч з тривогами та  смертельною небезпекою, вирощуючи врожай, не звертаючи ні на що уваги, розуміючи, що від його праці залежить продовольча безпека країни.

         Бути фермером… Це вставати вдосвіта і працювати до заходу сонця. Це дбайливе господарювання і повна самовіддача, це велика відповідальність перед суспільством і перед самим собою.

         На даний час на території громади зареєстровано 25 фермерських господарств, розвиток яких забезпечує місцевих жителів робочими місцями. Фермери  долучаються до розбудови, облаштування та благоустрою населених пунктів, підтримують розвиток освітніх та медичних закладів, займаються волонтерством.

         Дякую всім Вам, для кого селянська праця є сенсом життя. За те, що в тяжкий для всіх час сумлінно робите свою справу, за співпрацю.

Всім нам ПЕРЕМОГИ над ворогом! Слава УКРАЇНІ!

З повагою міський голова                               Галина Білецька