Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

18 Червень 2023

ДЕНЬ БАТЬКА

Сильний та впевнений, мудрий та люблячий… Іноді суворий, а частіше веселий та трішечки безшабашний…

Відпочинок біля річки, подорож у гори, гучні скандування на стадіоні, коли вболіваєш за улюблену команду, або просто чоловіча розмова про кохання і повагу, дружбу і зраду, розмова про улюблені фільми… Розмова з найдорожчим чоловіком… з батьком!

18 травня в Україні офіційно відзначають свято – День батька!

Українські татусі особливі: їм притаманна козацька сміливість, любов до рідної домівки, ненависть до ворога, здатність приймати складні рішення, безмежна жага помсти за знедолених маленьких українців.

Вони боронять Україну, лікують захисників і захисниць, волонтерять, сіють хліб і працюють на заводах, шахтах, навчають дітей – їм підвладне все! Вони мовчазні, але їхні посмішки та погляд  говорять самі за себе. Суворе таткове серце «розтане» від дотику  дитячої руки, від дитячого сміху і гомону, «стрепенеться» від болю, завданого його дитині, він підставить своє сильне плече в хвилини відчаю  та розчарування. Він – БАТЬКО, ТАТУСЬ. ТАТКО….

Ми їх любили і любимо, тих, хто поряд і тих, хто відійшов у вічність.

Ми обов’язково дочекаємось українських татусів з поля бою, обнімемо і будем насолоджуватись переможною тишею…