Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

01 Червень 2023

Міжнародний День захисту дітей

ДОРОГІ ДІТИ! ШАНОВНІ БАТЬКИ!
Щиро вітаю Вас із світлим та прекрасним святом – Міжнародним днем захисту дітей!
У перший літній день весь світі відзначає добре і радісне свято – Міжнародний День захисту дітей. Водночас це й свято батьків – тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги.
Дитина – дивовижна і неповторна краплинка чистої, живої води, яку потрібно берегти, любити, і лише тоді, вона перетвориться в дивовижну, повноводну річку, бездонне море, повноводний океан, – океан почуттів, емоцій та вражень.
Кожна дитина повинна мати дитинство – захищене і безпечне, в якому є місце для навчання, відпочинку, розваг, друзів та сім’ї.
Війна вкрала в українських дітей не лише ці можливості. У багатьох війна забрали навіть здоров’я та життя.
Міжнародний День захисту дітей – особливе свято. Бо вся країна стоїть одним фронтом за те, щоб побороти загарбника та повернути на вулиці України щирий дитячий сміх…
Попереду багато роботи. Тож будьмо сильними, щоб захистити майбутнє, що живе у наших дітях. Нехай вони ростуть під щоденним Божим захистом.
Дорогі діти, прийміть найщиріші привітання від нас, дорослих. Нехай у вашому житті ніколи не буде розчарувань. Міцного здоров’я вам, успіхів, добра, безмежного щастя та мирного неба.
З повагою

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА