Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

31 Березень 2023

Мобільна команда  швидкого реагування, що надає соціально-психологічну допомогу завітала до Андрушівки

30.03.2023 року  до КУ «Центр надання соціальних послуг Андрушівської міської ради» завітала з  м. Бердичів мультидисциплінарна мобільна команда  швидкого реагування, що надає соціально-психологічну допомогу сім’ям з дітьми та іншим людям, які постраждали від війни. До складу команди входять; психолог, соціальний працівник, юрист, медичний працівник. Члени команди поспілкуватися з ВПО, які виховують малолітніх дітей, з питань-надання першої психологічної допомоги та психологічної підтримки, юридичного консультування, соціальної підтримки та соціального обслуговування, медичної допомоги (консультування, онлайн зв’язок з лікарями, пере направлення до інших фахівців), надання гуманітарної допомоги та інформаційних  матеріалів.

При зустрічі сім’ї ВПО, які виховують малолітніх дітей отримали продуктові набори. Також команда відвідали  Андрушівський ліцей №2, Гальчинський ліцей та Андрушівську дитячу юнацьку спортивну школу Андрушівської міської територіальної громади з метою передачі спортивного інвентаря.

Директор                                                                          Ніла ПОДІК