Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

15 Березень 2023

Управлінський хакатон

14 березня в Андрушівській міській раді відбулося проведення управлінського хакатону з питань кадрового забезпечення органів місцевого самоврядування.

Учасниками заходу були працівники Андрушівської міської ради та Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях, керівництво та викладачі Поліського національного університету.

Особистий виїзний прийом публічних службовців з питань проходження служби провів т.в.о. начальник Міжрегіонального  управління Володимир БРАЖЕВСЬКИЙ,

Була надана методична допомога та проведено консультування служби управління персоналом Андрушівської міської ради головними спеціалістами Міжрегіонального  управління Валентиною СІРУК та Людмилою КРАВЧЕНКО.

В закладах освіти Андрушівської міської ради була проведена профорієнтаційна робота викладачами Поліського національного університету.

Під час проведення «круглого столу» було розглянуто питання кадрового забезпечення органів місцевого самоврядування; Віталій ДАНКЕВИЧ, декан факультету права, публічного управління та національної безпеки Поліського національного університету, д.е.н., професор, розповів про адаптація навчальної системи України до сучасних глобальних викликів; Валентина ЯКОБЧУК, завідувач кафедри економічної теорії, інтелектуальної власності та публічного управління Поліського національного університету,  розповіла про значення освіти з публічного управління у підвищені компетенцій посадових осіб органів місцевого самоврядування.

Науковиця Оксана МОСІЄНКО, викладач кафедри економічної теорії, інтелектуальної власності та публічного управління Поліського національного університету, розповіла про оновлення освітніх програм відповідно до викликів часу, запитів роботодавців і ринку праці.

Дякуємо всім учасникам заходу за співпрацю!