Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

09 Березень 2023

Покладання квітів до пам’ятника Т. Г. Шевченка

Кобзарю!
Знов до тебе я приходжу,
бо ти для мене совість і закон.

Ліна Костенко

Велетень Духу, український Пророк… Тарас Шевченко… Він – наша історія, все наше буття. Шевченко – це Україна. Їх долі невіддільні. Великий Кобзар жив Україною, за неї страждав, для її пробудження і визволення писав своє  безсмертне пророче слово.

Сьогодні, 9 березня, з нагоди 209-ї річниці від дня народження  Великого Кобзаря відбулася церемонія покладання квітів до пам’ятника Т. Г. Шевченка. Участь в заході взяли міський голова Галина БІЛЕЦЬКА, працівники окремих структурних підрозділів міської ради, громадськість.

В своєму виступі  Галина БІЛЕЦЬКА зазначила: «Скільки б років не минуло з дня народження поета, проте Кобзареве слово живе! Він невичерпний і нескінчений. Він – більше, ніж поет чи художник. Головне пророцтво Тараса Григоровича для сучасної України «Борітеся – поборете, Вам Бог помагає! За вас правда, за вас слава і воля святая!». І сьогодні наша армія виконує пророцтво Шевченка – з Божою допомогою знищує ворога!»

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять видатного поета.

Для кожного українця Тарас Шевченко – символом незламності, нескореності!

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!