Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

20 Січень 2023

Засідання двадцять восьмої сесії Андрушівської міської ради

20 січня 2023 року  відбулося засідання двадцять восьмої сесії Андрушівської міської ради.

На розгляд  сесії було винесено 7 питань:

  1. Про передачу КП Андрушівської міської ради «КОМСЕРВІС» функції замовника з реалізації робіт по будівництву «Капітальний ремонт водопровідних мереж та споруд в с.Нехворощ, Андрушівського району, Житомирської області. Коригування»
  2. Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки.
  3. Про затвердження Завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Андрушівської міської територіальної громади. 
  4. Про затвердження рішення виконавчого комітету Андрушівської міської ради «Про внесення змін до бюджету Андрушівської міської територіальної громади на 2022 рік».
  5. Про внесення змін до бюджету Андрушівської міської територіальної громади на 2023 рік.
  6. Земельні питання.
  7. Про звернення депутатів Андрушівської міської ради до Президента України Володимира ЗЕЛЕНСЬКОГО про застосування права вето щодо прийнятого Верховною Радою України проєкту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери містобудівної діяльності».

По всім питанням, що були внесені на розгляд пленарного засідання, прийняті відповідні рішення, які будуть оприлюднені на офіційному сайті Андрушівської міської ради, згідно чинного законодавства.