Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

13 Січень 2023

Дитячий фестиваль колядок та щедрівок «Щедрик»

«По всій Україні

Від хати й до хати

Йде наш народ

Перемогу та мир закликати!»

Багатство та унікальність нашої країни криється в споконвічних традиціях – це те, що вирізняє нас серед усіх інших країн і робить неповторними.

13 січня 2023 року в Андрушівському міському Будинку культури відбувся дитячий фестиваль колядок та щедрівок «Щедрик». Міський голова Галина Білецька урочисто відкривши фестиваль, побажала усім присутнім перемоги, миру та здоров’я.

Протягом двох годин дитячі аматорські колективи з усієї громади віншували колядками та щедрівками. Всі бажаючі мали можливість посмакувати домашньою випічкою та різноманітними смаколиками на благодійному ярмарку.

Зібрані кошти в сумі 18 700 грн. було передано мамі нашого захисника Романа Василюка з Лісівки, який 1 жовтня 2022 року отримав важкі поранення біля с. Весела Долина (Бахмутський напрямок), Аллі Миколаївні. До ініціативи доєдналися волонтери з Вчорайшого, які передали 2000 грн. на лікування нашого Героя.

Дякуємо всім, хто долучився до заходу, адже ми – українці маємо єднатися в спільній меті та впевнено рухатися до Перемоги!

Слава Україні! Героям Слава!