Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

22 Грудень 2022

22 грудня ‒ День енергетика

Шановні працівники енергетичної галузі!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня енергетика.

Електроенергетика сьогодні є основою економіки країни.

Енергетики – представники найсвітлішої професії.

Від вашої злагодженої роботи залежить безперебійне функціювання промисловості, транспорту, зв’язку, соціальної сфери та комфорт в оселях.

Ваша професія пов’язана з постійним ризиком, небезпекою, і особливо у цей складний час, коли  росія здійснює масовані удари ракетами та дронами-камікадзе по цивільній енергетичній інфраструктурі України. . Незважаючи на масштаби того, що сталося, Ви  згуртовуєтесь й кидаєте всі сили на ліквідацію аварій. Ви віддає свої знання та вміння для того, щоб безперебійно працювали підприємства та установи.

Працівники енергетичної галузі – Прометеї сьогоднішнього часу. Саме завдяки вашій сумлінності, відповідальності і досвіду в наших домівках тепло, світло і затишно.

Дякую за ваш безцінний труд, який дозволяє українцям жити в комфортних умовах! Бажаю здоров’я, життєвої сили та світла в душі!

Всім нам ПЕРЕМОГИ над ворогом!

З повагою міський голова                            Галина БІЛЕЦЬКА