Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

21 Жовтень 2022

Семінар-навчання органів управління та спеціалізованих служб ЦЗ

21 жовтня 2022 року на базі Андрушівської міської ради проведено семінар-навчання органів управління та спеціалізованих служб ЦЗ.

У роботі семінару взяли участь міський голова Галина Білецька, заступник начальника Бердичівської районної військової адміністрації Дмитро Гедз, начальник першого відділу Бердичівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Андрій Беспалов, старости сіл Андрушівської громади та заступники голів територіальних громад Бердичівського району.

В ході семінару проведено показові заняття, на яких детально розглянуто дії всіх служб цивільного захисту населення, пов’язаних з надзвичайними ситуаціями у військовий час.
Фахівець з організації реагування на НС 2ДПРЗ ГУДСНС в Житомирській області В’ячеслав Олішевський доповів учасникам семінару про визначення місць знищення вибухонебезпечних предметів на території громади.

Начальник управління соціального захисту населення Бердичівської РВА Валентина Логвінчук розповіла про нові вимоги законодавства у сфері соціального захисту громадян.

Міський голова Галина Білецька, відмітила, що у повсякденному житті аварійно-рятувальні ланки та команди підприємств життєзабезпечення міста практично щоденно зустрічаються з ситуаціями, для вирішення яких потрібні їх професійні навички. Тому, подібні навчання дають змогу бути готовими до вирішення будь-яких надзвичайних ситуацій.