Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

27 Вересень 2022

Засідання  постійних комісій

Комісія з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, на якій розглянуто 18 питань.

  1. Про хід і результати виконання Програми соціального і економічного розвитку Андрушівської міської ради на 2022 рік за І півріччя 2022 року.
  2. Про хід та результати виконання Програми розвитку та підтримки галузі охорони здоров’я Андрушівської міської територіальної громади за 8 місяців 2022 року.
  3. Про хід виконання міської комплексної Програми підтримки сімей/осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах, запобігання домашньому насильству та попередження торгівлі людьми за І півріччя 2022 року.
  4. Про затвердження Статуту комунального підприємства «Андрушівська центральна міська аптека №48» Андрушівської міської ради у новій редакції.
  5. Про відмову у наданні на 2023 рік пільги зі сплати земельного податку підрозділу ДПРЧ-5.
  6. Про надання згоди на прийняття об’єкта незавершеного будівництва «Будівництво напірного колектора господарсько-побутової каналізації м.Андрушівка».
  7. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану КНП «Андрушівська міська лікарня» Андрушівської міської ради за І півріччя 2022 року.
  8. Про внесення змін до фінансового плану КНП «Андрушівська міська лікарня» Андрушівської міської ради на 2022 рік.
  9. Про затвердження фінансового плану КНП «Андрушівська міська лікарня» Андрушівської міської ради на 2023 рік.
  10. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Андрушівської міської ради за І півріччя 2022 року.
  11. Про затвердження фінансового плану КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Андрушівської міської ради на 2023 рік.
  12. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану КП АМР «КОМСЕРВІС» Андрушівської міської ради  за 2021 рік та 7 місяців 2022 року.
  13. Про затвердження фінансового плану КП АМР «КОМСЕРВІС» Андрушівської міської ради на 2023 рік.
  14. Про затвердження фінансового звіту КП «Дитячий оздоровчий заклад «Чайка» Андрушівської міської ради за перше півріччя 2022 року.
  15. Про затвердження фінансового плану  КП «Дитячий оздоровчий заклад «Чайка»  Андрушівської міської ради на 2023 рік.
  16. Про затвердження фінансового звіту  КП «Андрушівська центральна міська аптека №48» Андрушівської міської ради за перше півріччя 2022 року.
  17. Про затвердження фінансового плану КП «Андрушівська центральна міська аптека №48» Андрушівської міської ради на 2023 рік.
  18. Звіт голови постійної комісії міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Комісія з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин, на якій розглянуто 21 питання.

  1. Про затвердження Статуту комунального підприємства «Андрушівська центральна міська аптека №48» Андрушівської міської ради у новій редакції.
  2. Про видачу свідоцтва про право власності на майновий пай колективного сільськогосподарського підприємства (майновий сертифікат) приватному орендному сільськогосподарському підприємству «Надія» с.Зарубинці.
  3. Про видачу свідоцтва про право власності на майновий пай колективного сільськогосподарського підприємства (майновий сертифікат) Проценко Павліні Василівні, Боримській Світлані Миколаївні, Древецькому Миколі Васильовичу.
  4. Про делегування повноважень виконавчому комітету міської ради щодо реєстрації та видачі свідоцтво на право власності на майновий пай члена колективного сільськогосподарського підприємства (майновий сертифікат).
  5. Про внесення змін до Переліку Першого та Другого типів об’єктів комунального майна Андрушівської міської ради, затвердженого рішенням сьомої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 23.04.2021 №11(зі змінами).
  6. Про затвердження акту прийому – передачі майна Малоп’ятигірської гімназії.
  7. Про надання згоди на прийняття об’єкта незавершеного будівництва «Будівництво напірного колектора господарсько-побутової каналізації  м.Андрушівка».
  8. Про надання дозволу на передачу об’єкта комунальної власності.
  9. Про безоплатну передачу транспортних засобів.
  10. Про надання дозволу на списання об’єкта нерухомого майна.
  11. Про надання дозволу на списання нерухомого майна з балансу КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Андрушівської міської ради.
  12. Про надання дозволу на списання об’єкта нерухомого майна(ФАП с.Мала П’ятигірка) з балансу КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Андрушівської міської ради
  13. Про надання дозволу на списання об’єкта нерухомого майна (ФП с.Жерделі) КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Андрушівської міської ради.
  14. Про безоплатну передачу майна Андрушівської міської ради на баланс комунального підприємства Андрушівської міської ради «КОМСЕРВІС».
  15. Про внесення змін у рішення другої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 23.12.2020 №67 «Про реорганізацію закладів культури та бібліотечних закладів».
  16. Про перейменування вулиць Андрушівської міської територіальної громади.
  17. Про внесення змін в юридичні адреси загальноосвітніх закладів та закладів дошкільної освіти.
  18. Про ліквідацію Андрушівської гімназії Андрушівської міської ради.
  19. Про пониження ступеня навчання Павелківського ліцею Андрушівської міської ради Бердичівського району Житомирської області.
  20. Звіт голови постійної комісії міської ради з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою  та земельних відносин.
  21. Земельні питання.