Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

21 Вересень 2022

Місія Червоного Хреста у Городківці

Українське затишне село, навіть під час війни, живе своїм розміреним життям. Його жителі чекають на гарні новини з фронту, багато хто з односельчан захищає незалежність Держави.

Село стало прихистком для внутрішньо переміщених осіб. Хтось приїхав до родичів, а когось прихистили незнайомі люди.

Сьогодні до жителів с.Городківка завітали представники Червоного Хреста України та Італії, які переймаються біллю та стражданнями людей в різних куточках світу.

В рамках проєкту представники привезли безкоштовні ліки, а мешканці  села прийшли  на прийом до лікаря зробити обстеження.

З представниками Червоного Хреста України та Італії поспілкувалися секретар міської ради Ольга Прокопенко, директор КНП «ЦМСД» Альона Балюк  та староста села Віталій Сокол. Вони розповіли про нагальні потреби в сфері медицини, які має громада і подякували за допомогу.

Зі слів представників Червого Хреста, вони й надалі планують проводити роботу по наданню медичних послуг жителям громади.

Приємно, що у такий важкий для нас час, у світі є  небайдужі люди та волонтери, які допомагають тим, кому це вкрай необхідно.

Дакуємо Червоному Хресту України та Італії, волонтерам і небайдужим людям!