Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

04 Вересень 2022

ВСЕМОГУТНІ ЛИШЕ НАПОЛЕГЛИВІСТЬ І ЗАВЗЯТІСТЬ

У кожної людини свій життєвий шлях. Хтось вірить в долю, а хтось – в себе, в свої сили. Наполегливість, ризик, мрія, бажання, відповідальність – це якості, які притаманні людям, що не просто забезпечують себе статками, а ще й при цьому несуть відповідальність перед суспільством.

Уже традиційно у першу неділю вересня у нашій державі відзначається День підприємця. Запровадження цього свята на державному рівні – це визнання тієї ролі, яку відіграють у розвитку вітчизняної економіки підприємництво і приватна ініціатива.

Шановні підприємці Андрушівщини! Вітаємо Вас з професійним святом!     Шлях підприємця до вершини успіху  не є простим. Від сумнівів до досягнень, від втрат до перемог,  від розчарування до вірності своїй справі і людям, що в тебе повірили.  Підприємець бачить можливості, коли інші бачать лише проблеми, і будує свою маленьку «імперію».

Ви розвиваєте не лише свій бізнес, а й економіку нашої громади і держави: створюєте робочі місця, забезпечуєте населення необхідними товарами й послугами.

Вдячні Вам за працьовитість, небайдужість, допомогу у вирішенні проблем громади. В важкий для всіх нас час займаєтесь благодійною діяльністю.

Бажаємо всім Вам невичерпної енергії, мудрості в справах, процвітання бізнесу та ПЕРЕМОГИ над ворогом – всім нам!

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

Андрушівська міська рада