Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

29 Серпень 2022

День пам’яті захисників України

29 серпня – День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі  за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

У День пам’яті захисників по всій країні приспускають Державні Прапори на будівлях органів влади, державних підприємств, установ і організацій.

На знак вшанування пам`яті захисників відбулося покладання символічних квітів соняха до пам`ятника воїнів АТО  і до могил загиблих героїв.

Участь у скорботному заході взяли міський голова Галина Білецька, заступники міського голови – Володимир Горкун та Сергій Демченко, Сергій Бакуменко – перший заступник начальника Бердичівської районної військової адміністрації,  Володимир Діхтяр – заступник голови Бердичівської районної ради, Марія Гриневич – депутат Бердичівської районної ради.

Україна вшановує полеглих воїнів також загальнонаціональною хвилиною мовчання.