Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

05 Серпень 2022

ВІЙНА – ЦЕ ТРАВМАТИЧНА ЕПІДЕМІЯ

Шостого серпня відзначається день «Лікарі світу – за мир». Це міжнародний день, який був запропонований організацією «Лікарі світу за запобігання ядерній загрозі», він відзначається в річницю дня бомбардування Хіросіми. В цей особливий день лікарі планети Земля закликають політиків покласти край війнам, припинити вбивства, згадати про гуманізм та милосердя.

Війна… Лікар…З 2014 року «відкрився» медичний фронт лікарів нашої країни.

Поле бою… Запах болю та смерті.. Людина з червоним хрестом часто потрапляє під ворожий приціл. Військовий медик, який рятує життя бійця, «…готовий до того дня, коли між пацієнтом і могилою буде лиш він». Герої- медики – це зразок мужності та самопожертви.

А що для російських лікарів означає слово «мир»?.. Чому їм бракує мужності стати на захист МИРУ в Україні, на захист життя маленьких українців?.. На жаль, відповіді ми не отримаємо, тому що «у кожної нації свої хвороби, у Росії – невиліковна» (Л.К.).