Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

28 Липень 2022

ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ

Відповідно Указу Президента України 28 липня ми вперше відзначаємо День Української Державності.

З цієї нагоди пройшли святкові урочистості в м.Андрушівка. Працівники міської ради  та жителі громади поклали квіти до пам’ятника Тарасу Шевченку та українським воїнам, які загинули за незалежність нашої держави.

Відбулася церемонія підняття Державного Прапора України. Почесне право підняти державний стяг було надано старшому лейтенанту, офіцеру командування першого відділу Бердичівського районного територіального центру комплектування  та соціальної підтримки Роману Дебою та учню 10 класу Андрушівського ліцею №1 Богдану Винничуку.

Міський голова Галина Білецька у своєму привітанні відмітила, що «українська державність – це тисячолітня історія багатомільйонної нації, яка впродовж багатьох століть відчайдушно бореться за свою землю, волю та незалежність».

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять героїв, які загинули в усі часи за волю та незалежність Батьківщини.

Відповідно Указу Президента «Про відзначення державними нагородами України», за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі нагородили орденом Богдана Хмельницького III ступеня пані лейтенанта Бургарт Олександру Олександрівну. Високу нагороду отримали батьки Олександри Бургарт – Галина Михайлівна та Олександр Анатолійович.

   Благочинний Андрушівського округу Православної церкви України митрофорний протоієрей отець Микола відслужив літію за душі невинно  убієнних героїв України.

Сьогоднішній день – це пам’ять про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність.

СЛАВА УКРАЇНІ!  ГЕРОЯМ СЛАВА!